Rittenregistratie en Track & Trace systeem met keurmerk | Hattem e.o.


FleetGO in Hattem

Met het FleetGO-systeem heeft u een volledig sluitende rittenregistratie. Het voorziet u volledig automatisch van een complete kilometerregistratie van uw gehele wagenpark. En omdat het systeem het RRS-keurmerk draagt en daarmee voldoet aan de norm van de Belastingdienst, bent u bovendien gegarandeerd fiscus-proof. De module Track & Trace geeft u de mogelijkheid om al uw voertuigen real-time te volgen: een kaart-overzicht met daarin exact de locaties waar uw auto’s staan of rijden. Green Driving geeft inzicht in het rijgedrag van bestuurders. Het vormt praktisch en krachtig instrument om zuiniger en veiliger rijden te bevorderen. Het FleetGO-systeem is maandelijks opzegbaar en geeft drie jaar full service garantie op locatie.

 

Adresgegevens

Consultare Information Technology
Partner van FleetGO in Hattem

 

Energiestraat 2-7
8051 TE Hattem
(038) 444 1222
info@consultare-it.nl

Kom in contact met Consultare

De samenwerking met FleetGO geeft ons de mogelijkheid om u 10% korting op de hardware aan te bieden. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het FleetGO-systeem. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

 

   

   

   

   

   

  Fiscale Rittenregistratie

  Een 100% sluitende verantwoording richting de fiscus met onze sluitende rittenregistratie. Uiteraard voorzien van Keurmerk RRS.

  Track & Trace systeem

  24/7 realtime inzicht in de actuele positie en status van uw voertuigen. Een onmisbare tool voor beheerders en planners.

  Green Driving

  Analyseer het brandstofverbruik en rijgedrag van uw medewerkers en help ze om beter, zuiniger en veiliger te rijden.

   

   

   

   

   

   


   

  Trustpilot

   


  Waarom FleetGO

  Maandelijks opzegbaar
  3 jaar garantie op locatie!
  Voorzien van Keurmerk RRS
  Compleet & gebruiksvriendelijk
  Veilig & betrouwbaar
  Eenvoudig te koppelen aan bestaande software
  Gratis iOS en Android app’s (bèta)
  Onbeperkte opslag & back-ups
  De best denkbare klantenservice!

   

   

  “Mijn eigen ervaring is dat klantenservice gewoon begint bij een heel goed product. Dat hebben ze bij FleetGO goed begrepen. De rittenregistratie is volledig geautomatiseerd dus ik heb er geen omkijken meer naar. Ook de inbouw doen ze voor je deur op het moment dat ik zelf kon aangeven. Dát vind ik nu prettig!”

  – Arjan Hof, eigenaar van Consultare te Hattem


   

   

   

  Real-time inzicht in het wagenpark

  Met de Track & Trace systeem van het FleetGO-systeem heeft u altijd en overal een realtime overzicht van de situatie ‘in het veld’. U weet precies waar uw bestuurders met voertuigen zich bevinden. Real-time doordat de snelle en intuïtieve overzichtskaart automatisch ververst. Rapportages naar keuze kunt u met gewenste gegevens en frequentie automatisch laten e-mailen. Kortom: een systeem dat bij tal van klanten als zeer gebruiksvriendelijk wordt gewaardeerd.

   


   

  Altijd sluitend en fiscus-proof

  Een rittenregistratie bijhouden met het FleetGO-systeem is heel eenvoudig. De ingebouwde black box registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt deze automatisch door naar het beveiligde FleetGO-platform. Hier heeft u inzage in alle ritten en rithistorie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages naar keuze uitdraaien. Uiteraard is het systeem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor u verzekerd bent van een deugdelijk systeem en een sluitende verantwoording richting de Belastingdienst.

   

  Keurmerk Ritregistratiesystemen
   

   


   

  Kies ook voor Rittenregistratie en Track & Trace samen met Consultare te Hattem

  Meerdere collega’s uit uw regio maken al gebruik van FleetGO. Kent u deze? Bel ze gerust om meer te horen over hun ervaring. Duizenden bedrijven zijn u al voorgegaan. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 via Trust Pilot. Via onze regionale partner profiteert u bovendien van extra voordeel. Vraag onze partner naar de voorwaarden.

   


   

   

  Adresgegevens

  Consultare Information Technology
  Partner van FleetGO in Hattem

  Energiestraat 2-7
  8051 TE Hattem
  (038) 444 1222
  info@consultare-it.nl

   

  Neem contact met ons op!