Systeembeheer


Misschien denkt u er niet dagelijks over na, maar een goed functionerend computernetwerk wordt in deze tijd steeds belangrijker.

Wie verzorgt op het ogenblik uw automatisering? Heeft u alleen een hardware leverancier of wordt de installatie en het onderhoud bij u verzorgd? Is misschien een van uw medewerkers noodgedwongen systeembeheerder geworden? Heeft u wel alle kennis in huis?

Het is daarom goed om te weten dat Consultare naast scherpe aanbiedingen van HP servers en werkstations ook de installatie van een netwerk, inclusief bekabeling, switches, routers en het onderhoud kan verzorgen. En dit alles tegen zeer concurrerende tarieven.

Consultare in Hattem biedt mogelijkheden voor onderhoud, advies, leveren en implementeren van informatie- en communicatienetwerken aan zakelijke klanten.
Onderhoudscontracten:

In deze tijd dat complete organisaties geheel afhankelijk zijn van de automatiserings- afdeling is het prettig om te weten dat er in tijd van nood altijd iemand voor u klaar staat. Hierin kunnen wij de helpende hand bieden met een beheercontract van Consultare. U wordt te allen tijde snel geholpen bij uw automatisering- en aanverwante problemen. Dat betekent in de praktijk dat uw automatiseringsprobleem voor ons een uitdaging wordt en er snel een oplossing is door onze parate kennis. Daar waar nodig kunnen wij u continu van dienst zijn door het bieden van oplossingen voor wat betreft het verder implementeren van IT oplossingen binnen uw organisatie. Het Beheercontract is een combinatie van beheer op afstand en beheer op locatie. Via ‘remote control’ functionaliteit zijn wij in staat om alle computers in uw netwerk op afstand te benaderen. Wij monitoren bovendien continue uw volledige IT-infrastructuur. Na ondertekening van dit beheercontract wordt een meting uitgevoerd om de huidige IT-infrastructuur in kaart te brengen. Op basis van de uitkomst van deze meting krijgt u advies omtrent een oplossing voor de eventueel aanwezige knelpunten.

 

Uw voordeel : reactie gegarandeerd binnen 8 uur (op werkdagen)
: halfjaarlijkse controle van uw IT omgeving
: dagelijkse controle van de backup
: gratis kwartaal controle server
: rekentijd per half uur
: mogelijkheid voor inbelsessies
: gratis automatisering netwerk 24×7 monitoringtools
: telefonische support
: automatische supplies bestelling dmv email notificatie
Looptijd : minimaal 1 jaar
Kosten : server € 35,- / werkplek € 5,- / netwerkprinters € 5,-

 

Dit beheercontract staat los van de garantie op de producten. Dit contract gaat puur om de beheerfaciliteiten van uw ICT producten. Garantieverlenging en de snelheid van garantieafhandeling is wel te regelen via Carepacks die afgehandeld worden met HP. Nieuw geplaatste producten vallen automatisch bij verlenging onder dit beheercontract.