Cloud oplossingen | Microsoft 365


Microsoft 365 is een cloud service van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda’s, chat, vergaderingen en het delen van bestanden. Met Microsoft 365 beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag, zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. Werk effectiever en overal met Microsoft 365.

 

Waarom Microsoft 365?

  • Maandelijks abonnement.
  • Flexibel uitbreiden of inkrimpen.
  • Snelle installatie & implementatie.
  • Altijd up-to-date.
  • Overal, altijd en met elk device of browser toegang tot Office 365.
  • Online en offline werken.
  • Automatische back-up van uw Office 365 bestanden.
  • Eén aanspreekpunt en één factuur voor uw totale ICT.
  • Efficiënter en slimmer samenwerken.
 
 
 

 


 

Goedkoper

Voor het gebruik van Microsoft 365 hoeft u geen losse licenties meer te kopen voor het legaal gebruik van Microsoft office pakketten. Tevens hoeft u niet te investeren in mailservers en de daarbij behorende besturingssystemen. Allemaal zaken die u normaliter veel directe en indirecte kosten hadden opgeleverd. Hierdoor is het nieuwe Microsoft Office 365 voor bijna ieder bedrijf de schaalbare en goedkope oplossing!

Minimale investering

Omdat u zoals eerder benoemd hoeft u geen geld meer uit te geven aan nieuwe hard- en software zijn de initiële kosten om met Microsoft 365 te beginnen zeer laag. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om Microsoft 365 abonnementen rechtstreeks bij Microsoft af te sluiten, maar dan moet u zelf wel handig genoeg zijn om de initiële implementatie voor uw eigen rekening te kunnen nemen. De kennis die hiervoor nodig is logischerwijs niet bij ieder bedrijf aanwezig. Consultare weet precies hoe Microsoft 365 werkt en kan de implementatie vaak binnen een paar uur voor u regelen. Op deze manier maakt Consultare overstappen naar Microsoft 365 voor uw bedrijf zeer kosten efficiënt!Met ieder apparaat

Met Microsoft 365 via Consultare kunt u vanaf ieder gewenst apparaat werken aan al uw documenten. Of u nu werkt met een PC of Mac, een Windows, iOS of Android apparaat. Zelfs op openbare computers in bijvoorbeeld een internetcafé of een computer van iemand anders kunt u veilig gebruik maken van alle voor u bekende Microsoft Office applicaties. Met Microsoft 365 kan het allemaal!


Altijd de nieuwste versies

Na het aanschaffen van een Microsoft 365 abonnement via Consultare beschikt u altijd over de laatste versies van Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote en Publisher! Ook in de toekomst, wanneer er versies uit komen hoeft u geen nieuwe licenties aan te schaffen! Indien Microsoft functionaliteiten toevoegt of updates doorvoert gaat dit voor u vanaf nu vanzelf. Dat is nog eens zorgeloos gebruik maken van de door u meeste gebruikte software!

Overal toegang

Omdat Microsoft 365 een cloud dienst is kunt u altijd, op iedere plaats en overal gebruik maken van de voor u bekende Microsoft office producten. Het enige dat u nodig heeft om verder te kunnen werken is een internetverbinding! Hiermee heeft u overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en contactpersonen. Dit is dus ook dé ideale oplossing om te flexwerken. Met Microsoft 365 via Consultare maakt uw bedrijf gemakkelijk een grote stap naar Het Nieuwe Werken! 

Bewaar uw bestanden online

Het online opslaan van al uw bestanden heeft grote voordelen ten opzichte van opslaan op uw eigen computer of op een server die bij u binnen uw bedrijf staat. Zou het niet ontzettend handig zijn als u vanaf iedere locatie, waar dan ook ter wereld, waar een internetaansluiting beschikbaar is, bij al uw bestanden kunt? En dat u er dan, als vanzelfsprekend, met ieder apparaat, altijd aan de laatste versie, kunt verder werken? Dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de back-up van al uw bestanden? Met OneDrive voor Bedrijven van Microsoft kan het allemaal! En veiliger als lokale opslag! Bij Microsoft 365 via Consultare krijgt iedere gebruiker standaard 1TB aan online opslag tot zijn of haar beschikking! Zeg maar dag lokale bestandsserver, bijbehorende dure software en onderhoudspakketten! En hallo besparing en flexibilisering van uw bedrijf!

Microsoft 365 email

Microsoft 365 biedt u ontzettend veel voordelen ten opzichte van conventionele email oplossingen. Microsoft Exchange online is inbegrepen in bijna alle Microsoft 365 abonnementen.

Altijd beschikbaar

Omdat Microsoft 365 in de cloud draait, op de servers van Microsoft, garandeert Microsoft u dat deze aangeboden diensten voor 99,99% altijd beschikbaar zijn! Deze zogenaamde up-time van diensten is de afgelopen jaren ruimschoots door Microsoft waar gemaakt! Mocht de server die u op enig moment gebruikt om welke reden dan ook uitvallen, dan neemt een ander deze taken over. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat u altijd verder kunt werken!

 

Veiligheid

Consultare begrijpt heel goed dat veiligheid een belangrijke factor is, alvorens u met uw bedrijf wilt overgaan naar diensten die in de cloud draaien. U zit er natuurlijk niet op te wachten, dat bedrijfsgevoelige informatie voor iedereen zomaar is in te zien of te kopiëren is! Van de noodzaak van een goede beveiliging is Microsoft zich ter tegen bewust. Er wordt voor het Microsoft 365 platform dan ook gebruik gemaakt van state of the art beveiligingsoplossingen oplossingen!


Meer weten?

Neem contact met ons op!